Att hitta sin ”träningsgrej” vid 30 – långdistanslöpning

Att kunna träna utomhus efter klockan 20:00 i maj är ju helt och hållet magiskt.

I dag skulle jag egentligen ha checkat av ett löppass på lunchen (förlåt Johan för att jag svek dig igen) men glömde träningskläder, vilket resulterade i att det fick bli lite högintensiva övningar nu efter jobbet istället. Avslutade dessutom med 15 minuters yoga – och vips så kan jag andas igen.

Är verkligen i valet och kvalet om jag ska anmäla mig till Stockholms maraton den 2 juni eller inte. Känner mig allmänt i bra löparform men vill inte dra på mig skador bara för att jag kör på för hårt.

I oktober förra året hade jag inte sprungit längre än en mil och om jag springer Stockholm maraton nu i juni så blir det mitt tredje maratonlopp på åtta månader. Tänk vad sjukt ändå att jag blev en ”sån”. Det trodde jag aldrig, haha!

Mara eller inte den 2 juni så är jag så glad att jag hittat långdistanslöpningen. Den träningsformen passar mig verkligen (långsam och seg, haha) och jag mår verkligen bättre än vad jag gjort på många år. Löpningen är verkligen bästa ångestdämpande medicinen om du frågar mig.

Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa upp i soffan och se Mad Men. I morgon väntar Metro Mode kick off med hela teamet och alla våra influencers vilket jag verkligen ser fram emot.

Stor kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Läste din artikel i Metro ”i smäktande sol”, jätte rolig att läsa, men förälskade mig i klänningen/kjolen på den stora bilden och undrar vart den kommer ifrån?
  Kram

  Gabriella 2018-05-16 22:07:38
  Svara
  • Svar på Gabriellas kommentar.

   Hej Gabriella! Åh tack vad roligt att höra. Tyvärr var den stora bilden bara en inspirationsbild och det är bara klänningarna som är frilagda som finns att köpa i butik just nu. 🙂 Ha en fin dag. Kram Cassandra

   Cassandra Lundgren 2018-05-17 16:23:53
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!