Restaurangtips om du har vägarna förbi Ekerö i sommar

WOW! Ännu en stekande het helg med klarblå himmel och strålande sol i Stockholm. Vi blir verkligen SÅ bortskämda av detta väder. Hoppas och håller tummarna för att det ska hålla i sig hela sommaren.

I går åt vi middag på anrika Skytteholm här ute på Ekerö vilket var hur trevligt som helst. Vi slog till med en trerätters middag med vinpaket då svärföräldrarna var så snälla som erbjöd sig att komma och hämta oss efter middagen. Så båda kunde dricka vilket var väldigt uppskattat från vår sida. 😉

Skulle kunna leva i jumpsuits, verkligen smidigaste plagget och man känner sig dressad på direkten. Femton minuter innan bilden ovan togs strosade jag runt i bikini, osminkad med en strulig knut på huvudet. 😉

Sjökrogen har matbord både inne och ute under sommaren när vädret tillåter så vi började middagen med ett glas rosa bubbel i den lummiga slottsträdgården.

Hur fint?

Sån utlandskänsla ändå att äta middagen utomhus. Speciellt i mitten av maj.

Efter fördrinken började det bli lite kyligt så då gick vi in istället.

Till förrätt tog jag en tartar på oxe med tryffelmayo, rostade hasselnötter och annat smått och gott. En förrätt helt i min smak!

Till varmrätt tog jag fisk. Torsken var perfekt tillagad och smälte verkligen i munnen.

Och desserten blev en fräsch och somrig dröm bestående av pannacotta, crumble och färska bär.

Världens finaste fästman! Herregud vad galet att vi gifter oss om mindre än fyra månader?? Jag vet inte vart tiden tagit vägen men jag vet hur bra det känns i magen.

Så här glad blir jag av god mat och trevligt sällskap!

Nej, nu ska jag ut och fortsätta njuta av den här helgen. Ha en mysig söndagskväll.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Wow vilken utsikt!

    Johanna 2018-05-21 09:20:11
    Svara
  • Vilken härlig dag du tipsar om. Ser ut som ett fantastiskt ställe ni besökt , en verklig idyll? Får man sedan mat som smakar utsök och ser så god ut så blir ju besöket så mycket mer än ”bara” äta på restaurang? Absolut en ”att göra i sommar”

    Jean Kundgren 2018-05-21 09:18:30
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!