Sneak peek på vårens stora båtrenovering – så blev ”vardagsrummet”

På fredag åker båten ner i vattnet och herregud vad jag längtar(!) Min kompis Lotta kommer på besök från Skåne med sin lilla hund Harry och min tanke är självklart att vi ska skvalpa runt på Mälaren hela helgen (gärna konstant med ett glas bubbel i handen)! 😉

Förra året hade vi finfina båtkaptener när Bellis och Theo hängde! Hur söta?

I nya båten har min kära fästman lagt ner över 150 arbetstimmar de senaste helgerna för att renovera, fixa och trixa och nu är den äntligen KLAR!

Här nedan kommer en sneak peek. Några av ändringarna är platsbyggdt marmorbord, heltäckningsmatta, nya skåpsluckor, ny klädsel i soffan (och hela båten både inne och ute) samt all dekor. Så jäkla fint om jag får säga det själv.

Här ska det hängas utav bara den i sommar, och det bästa av allt? JAG FÅR KÖRA BÅTEN efter vårens utbildning där jag blev kustskeppare med finfint intyg och allt. Lite läskigt men mest bara kul.

Ha en härlig dag i solen.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!