I dag hyllar jag min älskade mamma Jean!

I dag är det alla grymma, starka, drivna och inspirerande mammors dag. Vi på Metro Mode har valt att hylla våra i en artikel som du hittar här >> 

I vintras tog jag med min mamma till Italienska Alperna trots att hon aldrig stått på ett par skidor och är extremt rädd för höjder. Men min mamma backar inte. På över 4000 meters höjd tog hon sig envist upp och ner i backarna med ett leende på läpparna varvat med en hel del svordomar. Och vi fick de finaste dagarna tillsammans bara hon och jag. Dagar jag kommer att spara i mitt hjärta för alltid.

Titta bara, hur stolt blir en inte?

Tack världens bästa mamma för att du är du. För att du lärt mig att se människor i min närhet, stå med båda fötterna stadigt på jorden och uppskatta och vara tacksam för det jag har.

Jag älskar dig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!