Nachos med skagenröra, vispad creme fraiche och löjrom

Hej vänner!

Har haft fullt upp i ett dygn på grund av en hel del jobb men också besök från superbästis sedan 30 år tillbaka, min kusin Antonia. Hon bor vanligtvis i Oslo sedan en himla massa år tillbaka så därför blir jag extra glad när hon jobbar i Stockholm och hinner med att sova hos oss.

I går köpte vi hämtpizza och delade på en flaska rödpang, vilket var precis vad vi både behövde efter en lång dag. Sedan tog vi ett långt bad i bubbelpoolen och snackade en massa skit om allt och inget.

Saknar henne redan! Jaja, tänkte dela med mig av ett himla enkelt och smaskigt recept på tilltugg inför sommarens alla tillställningar. Passar perfekt att njuta av innan middagen eller till ett par drinkar – nämligen skärgårdsnachos.

Nachos med krämig skagenröra, vispad creme fraiche, finhackad rödlök och löjrom. Det är precis lika gott som det låter så självklart måste du bara testa!

Jag serverade denna bricka till båtbrunchen i helgen och den blev väldigt uppskattad. Det bästa av allt? Det behövs inget recept för det är bara att servera allt som det är. 😉

Du behöver i alla fall: 

1 påse saltade nachochips

Skagenröra (hemgjord eller köpt)

1 finhackad rödlök

2,5 dl creme fraiche

Löjrom

 

Gör så här: 

1. Okej, det blir inte enklare än så här: Häll upp chipsen i en skål. Servera med skagenröra, creme fraiche, löjrom och hackad rödlök i skålar bredvid.

2. Njuuuuut!

 

Vill du skölja ner nachosen med hemmagjorda aperol spritz? Klicka in på receptet här >> 

 

Nu ska jag ut och springa en sväng i skogen innan mannen i huset kommer hem så vi hinner käka middag ihop. Det är lyxigt i vår värld!

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!