En massa måsten och helgens bästa

Ännu en helg som svept förbi! Här hemma har det städats, lagats mat, bakats, frusits in, bäddats sängar och blåst upp en massa badleksaker.

Anledningen till allt ovan stavas kort och gott midsommarfest, och nu vänner – klockan 17:45 en söndag kväll (med en hel vecka till midsommar) är vi typ färdiga med allt(!) Det har såklart ALDRIG hänt tidigare, men känns hur bra som helst! 😀

Här tänkte jag bjuda på helgens bästa som definitivt varit att vi klämt in en del båtåkande, samt sjökrog tillsammans med svärföräldrarna Nina och Mats.

Rosa och kallt bubbel (så där så det immar på glaset) och en blå himmel är en kombination jag varmt rekommenderar i sommar. Speciellt med lite skön musik i bakgrunden. I alla fall om ni vill åt nedan fåniga leende. 😉

Haha, ser verkligen ut som värdens främsta livsnjutare (om jag skulle sätta en titel på den bilden) – men faktum är att jag ibland känner mig som det. Om jag får skryta lite så är jag faktiskt väldigt bra på njuta av det goda när tillfället väl ges! 😉

En bra helg innehåller alltid burgare för oss. Verkligen standard och det bästa jag vet!

Klämde in en toastskagen till förrätt igår. Väldigt mumsigt.

Och det bästa med en trevlig middag? Trevligt sällskap. 🙂

I veckan tänkte jag dela med mig av en del midsommarrecept med start imorgon. Säg till om det är något speciellt ni är sugna på eller vill ha recept på.

Kram och trevlig kväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!