Semesterfeeling i hela kroppen

WOW! Vilken långhelg vi haft (utan att egentligen ha haft en långhelg). Men känslan i kroppen vittnar om det.

I torsdags tog Krister båten in till stan och efter jobbet hoppade jag och delar av mitt Metro Mode-team på båten på Kungsholmen och hade en flytande AW genom Stockholm på vattnet, vilket var hur mysigt som helst efter en lång och intensiv arbetsvecka. Så som det kan vara inför semestertider…

Ovan ser ni Lisa, Matilda och Malin (och jag såklart). Verkligen lyllos mig som får hänga med dessa stjärnor om dagarna! <3

Vi drack i alla fall rosé och tryckte i oss en massa tryffelchips och daimgodis medan vi badade från båten. Hade hur trevligt som helst innan vi vinkade hejdå några timmar senare.

Då åkte jag och Krister vidare mot Strandvägen där vi skulle sova för natten på Kungliga motorbåtklubben. Där hann vi även med en himla välkommen middag (klockan 22:30, hehe) bestående av lite italienska charkuterier och en stor portion krämig risotto på mysiga Ponte Fiore.

Hur härlig utsikt med Djurgården några meter bort på Kungliga motorbåtklubben? Sjukt mysigt!

Efter jobbet i fredags kom Chrille, Kaja och Ragnhild förbi på fördrink i båten innan vi skulle vidare på restaurang. På kvällen blev det tapas och sangria för hela slanten och lördagen spenderades strosandes runt på Djurgården, i stan och med ett stopp för lunch på Strandbryggan.

De har ljuvliga poke bowls och superbra sushi för den som undrar.

Vid 14:00 kom Anna och Oscar förbi och vi kickade igång vår spontana skärgårdshelg med riktigt bubbel och mina favoritsnacks, tryffelchips, jordgubbar, vindruvor och sura S (som för övrigt är bästa godisen sedan sisådär 20 år).

Perfektion  på snacks om du frågar mig. 😉

Efter lite välkommen-bubbel påbörjade vi färden mot Grinda där natten skulle spenderas!

Precis så här glatt var humöret!

Första gången på Grinda för oss alla och vi blev verkligen positivt överraskade. Så himla pittoreskt och charmigt. Precis som en skärgårdsö ska vara.

Allt var småskaligt men det fanns två restauranger att välja bland. Vi åt på världshuset efter en liten ostbricka på däck.

Efter en god trerätters med trevligt sällskap tände vi några levande ljus och dukade upp en buffé på olika sorters marabouchoklad i båten och satt och snackade skit till vi nästan däckade! 😉

I morse dukade vi upp en stor frukost i båten, tog en tur runt ön och avslutade med en burgare på hamnrestaurangen vi inte hann med igår – innan vi påbörjade resan hem mot Stockholm igen.

Nu är vi hemma i huset igen, supertrötta men glada av all positiv energi som vi fått.

Tusen tack alla inblanda för härliga dagar! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vilken superhelg ni haft? Ser så himla härligt ut och så gott ut alltihopa?

    Jean 2018-07-01 21:14:39
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!