Min helg i bilder: Mat, dryck, sol och goda vänner (i överflöd)!

Vilken helg vi haft – IGEN! Kan verkligen vänja mig vid det här tropiska klimatet! 😉

I fredags hann jag med en AW med världens bästa jobbgäng på Josefina som både innehöll bubbel och poolhäng vilket blev en riktigt bra start på helgen.

Här i poolen tillsammans med fina Matilda och Malin på Metro Mode! Sedan drog jag hem till båten som var parkerad några hundra meter bort där jag hann med ett dopp innan vi skulle vidare till nästa AW.

För att reda ut saker och ting. 😉 Det här är inte särskilt vanliga inslag i mitt liv. Speciellt inte sörplandet av alkoholhaltiga drycker då jag vanligtvis alltid kör bil – men just denna helg skulle sova i båten, så uppskattade alltsammans extra mycket.

Nästa AW blev med min älskling (som blir min man om mindre än tio veckor, aaaahhhh) några timmar senare på Strandbaren där de hade Aperol spritz på menyn.

Sedan gick jag och Krister vidare till Bobonne som är en fransk kvaterskrog på Östermalm med magiskt god mat.

Där sörplade vi champagne och jag tog grillad getost till förrätt följt av en råbiff. På kvällen kom Kaja, Chrille med vänner över till båten där vi satt och snackade en massa skit över godis och öl. Så trevligt!

I går efter att vi kommit hem med båten från stan dukade vi upp färgglada servetter och paraplydrinkar i båthuset då Sofia och Ogge skulle komma över (barnfria dessutom)! 😀

Fick pangväder kvällen till ära.

Dukade upp ost och charkuterier med oliver och nyplockade bigarråer men surdegsbröd till förrätt samt öppnade en flaska moet. Festligt var bara förnamnet.

Till middag blev det lyxspett (som vi kallar dem, recept kommer) på hemtäljda pinnar serverad med sommarsallad som är en variant av fräsch potatissallad samt aioli och pepparsås. Sjukt gott.

Sofia och Ogge blev kvar länge och vid 1-tiden kramades vi hejdå. Så trevligt och trots att det fortfarande är ett tag kvar till min semester känner jag att jag kramar ur det mesta av helgerna redan nu!

Nu ska jag ut på gården och njuta av kvällssolen.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!