I mitt älskade Höga kusten

ÄNTLIGEN FREDAG och hemma hos familjen i norr där hjärtat alltid kommer att bo. Jobbade härifrån igår och gör det även idag. Fick på riktigt ca dubbelt så mycket gjort under gårdagen än vad jag brukar få bara för att jag mådde så bra och fick jobba helt ostört + svalka mig i poolen under lunchen!

Mamma kom i tid (och otid) och erbjöd fika av alla olika slag på mitt ”kontor” på den skuggiga terassen och jag hade inte kunnat ha ett bättre avslut på veckan. Faktiskt inte allt för ofta någon fyller på mitt kopp kaffe om dagarna annars! 😉

Fick inspiration från hemmamiljön så skrev en artikel om köpen som fixar årets somrigaste fest – poolpartyt >> och tvingade ner syrran i poolen för att snickra ihop inspirationsbilden till plocken. På bilden nedan står hon för ”plasket” då jag ville ha droppar som yrde. I min lilla flytande flamingo står ett vinglas fyllt med päronsaft för att se ut som iskallt vin. 😉

Ha en härlig fredag vare sig du har semester eller jobbar precis som jag.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!