En plats som ligger varmt om hjärtat – Gålån

Hemma i Stockholm igen efter välbehövliga dagar hemma i mitt älskade Norrland. Finns det en plats jag gillar nästan lika mycket som platsen där vårt eget hus ligger på Ekerö så är det i stugan i Gålån som är beläget några mil utanför Kramfors.

Där har jag glidit runt i baddräkt hela helgen. Tomten ligger på en egen udde och bakgården består av klippor som letar sig ner mot vattnet.

Det var 26 grader varmt i älven och mamma och jag plaskade runt så fort vi fick tillfälle i vår uppblåsbara ananas. 😉

Från havsviken i Gålån kan man ta sig vart som helst med båt vilket är himla lyxigt.

Förutom klippor mot alla håll och kanter finns det också en liten finkornig sandstrand (som Bellis älskar att bada ifrån).

I stugan i Gålån känner jag samma känsla som jag gör hemma i vårt hus efter en lång arbetsdag i stan. Det kan närmast beskrivas som en känsla av total frihet. Här stör ingen granne, hit kommer inte människor och spontant knackar på (även om det också kan vara trevligt ibland). Här hittar man tid för reflektion och här kan man andas och bara vara.

Extra härligt är det när man får dela sånna här magiska platser med någon/några man tycker väldigt mycket om. Har ni något sånt ställe ställe, som betyder frihet för er?

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Känner samma som du? Härligt vi kunde vara där nere i stugan?

    Jean lundgren 2018-07-27 00:37:47
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!