Jag har köpt bröllopsskor och det är snart bara 6(!) veckor till bröllop

Alltså!! Hur kan tiden ticka på så här snabbt? För sex månader sedan hade vi typ planerat allt gällande bröllopet i Frankrike och kände oss sjukt avslappnade över allting och nu är det helt plötsligt komplett kaos, haha!

Är SÅ många små trådar som är lösa och jag vet inte riktigt vart vi ska börja… Men mina vänner, jag har i alla fall haffat ett par magiska bröllopsskor.

De glittrar, sitter som ett smäck, har sju centimeters klack men viktigast av allt – de är toksköna! Har gått i dem litegrann redan och de är riktigt bekväma vilket såklart är viktigt på en bröllopsdag. Klänningen är inte helt färdig än men jag har testat den och den är sagolik. Bättre än mina drömmars klänning och jag är SÅ imponerad av Frida Jonsvens som designar den. Hon är bara så begåvad!

Efter själva middagen kommer jag under bröllopet av byta om till en kort klänning då min brudklänning har så långt släp. Den har jag inte hittat än så letandet fortsätter. Här kan ni i alla fall läsa om de bästa tipsen från brudarna som redan sagt ja som delar med sig av grymma tips inför den stora dagen >>

Näe, nu tar jag semester!

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!