Bröllopsplanering och tips på alkoholfritt bubbel

Igår la vi oss i solstolarna nere på bryggan med varsitt glas bubbel i handen och började checka av en massa småsaker inför bröllopet som vi inte hunnit med tidigare. Dessa saker har verkligen legat och gnagt i mig under flera veckor så det var så skönt att äntligen får dem ur vägen. Puuh! 

Har börjat dricka en del alkoholfritt bubbel nu, då jag vill dra ner på alkoholen över sommaren. Jag har en tendens att gilla att fira saker men kommit fram till att jag inte behöver alkohol för det.

Jag kommer alltid gilla att sippra på ett iskallt glas vin (eller tre) om sommaren samt luta mig tillbaka med ett mustigt glas rött om vintern, men att dricka var och varannan dag under sommaren känns inte fräscht. Inte nog med att man blir supertrött av det i kombination av den här värmen så blir jag på riktigt bakis och typ deprimerad efter bara några glas vin dagen efter. Inte värt det helt enkelt.

Flaskan vi delade på igår som är ett ekologiskt vin från Frankrike med smak av sommar, Arc-en-Ciel för 57 kronor>> Jättegott tyckte vi båda!

Bellis satt med och svettades under planeringen. Hennes päls blir som tortyr i den här värmen och jag tycker så synd om henne. Men igår var det lite svalare om kvällen så hon vågade sig ut.

Ett annat tips på god alkoholfri dryck är Richard Juhlins mousserande viner som ni hittar här >> De kostar 89 kronor men är verkligen värd den slanten. Man glömmer att man dricker alkoholfritt så pass mycket att man blir helt bubblig och glad precis som man blir efter ett vanligt glas bubbel. 😉

Och nu är det alltså bara sex veckor kvar tills vi säger ja till varandra i Frankrike, Bretagne. Schemat för fyra dagar med 55 gäster är klart och går till tryck i dag. Det känns helt overkligt att jag snart ska bli någons fru. <3

Längtar och drömmer mig bort till helgen som jag hoppas ska bli vårt livs bästa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!