Galen svensexa (och 24 timmars glassig egentid)!

I söndags när jag och min fästman (alltså fortfarande sjukt att säga så) var ute på morgonpromenaden med Bellis runt 8-snåret dyker plötsligt en gigantisk partybuss upp mitt framför oss på den lilla grusvägen. Chauffören frågar om vi vet vart det är fest och jag har nog sällan sett Krister så förvånad.

Han fattade verkligen inte att det var svensexa på G förrän ett tiotal partyglada grabbar i bar överkropp och clownnäsa springer ut och lyfter in Krister i bussen. Haha, var SÅ kul att se!

Jag och Bellis hoppade också in i bussen som är på väg hem till oss för att plocka upp en weekendbag jag packat till Krister i smyg. Väl hemma så är Krister redan i stämning (efter ett glas bubbel eller två).

Egentligen skulle Krister ha blivit upphämtad med en helikopter på tomten men det blev inställt dagen innan på grund av brandrisk, men partybussen gjorde minst lika storslagen entré.

Undrar vart de fick bar överkropp ifrån som tema? 😉 Det går väl aldrig Krister runt i…. Haha!

Brorsan var riktigt på G innan klockan ens slagit 08:00. 😉

På dagen hängde jag och Kristers syster, Katta samt hennes lilla sötnos Tuva nere på bryggan och åt en tidig middag ihop innan hon skulle plocka upp Daniel (hennes man) som var med på svensexan men skulle jobba dagen efter (mardröm, jag vet) och därför behövde avbryta festen lite tidigare.

När Katta åkte vidare drog jag fram ett paket Ben & Jerrys. Mina bästa smaker är brownie och denna goding ”Peanut butter cup” som jag toppade med lite extra kolasås, lite salta nötter och pimpade kalasfin. Sedan tog jag ett glas rosébubbel och lutade mig tillbaka på altanen med ett sommarprat.

Hade yogat lite innan så strosade runt i yogkläder med ett paket glass och lite bubbel – helt ensam. Solen sken och även fast jag inte brukar gilla att sova ensam så var det en av mina bästa kvällar på länge. Man glömmer nästan hur det är att vara helt ensam när man typ aldrig är det. Så skönt ju?

Jag hann både läsa en halv bok, lyssna på två sommarprat och skriva ner mina personliga mål/drömmar inför hösten. Tänkte dela med mig hur jag gör när jag tar fram mål och hur jag sedan jobbar för att checka av dem. Detta är något som du kan kopiera rakt av och det hjälper mig att ta tag i saker jag vill göra och forma livet och min vardag som jag vill ha den.

Men nu måste jag börja preppa inför båtmiddagen ikväll. Vi har bjudit ut våra grannar på en trerätters ”båtmiddag” och det krävs en hel del förberedelser. All mat måste ju vara lagad och helst nästan upplagd på fat(?) om detta ska bli någorlunda smidigt. Jaja, återkommer om hur det gick.

Ha en fin dag.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!