En natt i Finnhamn och ljuvliga Paradisviken

I fredags bestämde vi oss för att krama ur det sista från den här korta men superhärliga semester som vi haft i sommar på två veckor. Vi sparar såklart på dagar till bröllopet i Frankrike i början av september men kände att vi även behövde några veckors ledighet i sommar.

Den här gången tog vi sikte mot Finnhamn och Paradisviken i Stockholms skärgård. Vi hade strålande väder och humöret var på topp.  

Käkade lite lunch på båten och siktade på att komma fram till Finnhamn vid 17:tiden så vi skulle hinna softa litegrann i båten innan middagen som vi bokat på Finnhamns krog.

Och WOW! Vilken hamn. Så himla ståtlig och verkligen paradislik (jamen ni förstår).

Vi tog ett kort styrkepass på gräsmattan (7 minute workout-appen gånger två som räddat alla mina semesterdagar på båten) och la oss sedan på solbädden med Bellis och slappade lite. Därefter tog vi en välbehövlig dusch och svirade om.

Bellis har blivit en riktig liten båt-pom och älskar att följa med ut på nya äventyr var och varannan helg. Så kul att vi alltid kan ta med henne och att hon trivs så bra på båten.

Restaurangen låg på andra sidan ön från paradisviken, på en magiskt vacker plats med utsikt över skärgården. Här åt jag toastskagen till förrätt följt av torsk. Maten var god men absolut inget utöver det vanliga.

Trevligt hade de ordnat med liveunderhållning på plats vilket fick oss att stanna kvar på restaurangen till sent sörplandes drinkar.

Dagen efter åkte vi sup board vilket var hur kul som helst men dessvärre vågade jag inte ha med mig mobil eller kamera för risken att ramla i vattnet. Nu är jag hur sugen som helst på att köpa en egen.

Jaja, Finnhamn och Paradisviken var i alla fall ett riktigt bra stopp för en natt i skärgården och rekommenderas varmt. I nästa inlägg är Svartsö i fokus då det var ön vi spenderade senaste natten på. 🙂

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!