Svartsjö krog – en pärla mitt i Stockholms skärgård

Den här sommaren har verkligen präglats av många turer till skärgården och jag älskar det! Båtlivet är det bästa livet och jag älskar att flyta omkring med saltstänkt hår utan smink, och bara fundera över vilken som blir vår nästa hamn för natten.

I lördags drog vi vidare från Finnhamn och la ankare på Svartsö som är en liten större skärgårdsö. Här hade jag hört talas om Svartsö krog som jag verkligen såg fram emot att testa.

Hade underbart väder även om det var lite blåsigt. Började med att ta en lång promenad med Bellis för att spana in ön.

Utanför Svartsö krog har de en pittoresk liten strand och det mest kända från Instagram, deras glamping-tält. 😉

Ja, skulle inte ha något emot att spendera en natt i ett sånt tält, de såg nämligen supermysiga ut. Nästa sommar ska jag allt fråga med några av mina tjejer. Jamen tänk ett glas vin (eller fem?) på den lilla altanen med några goda vänner och lite skön musik? Drömmen ju.

Tillbaka till Svartsö krog. Restaurangen ligger som sagt superfint alldeles vid hamnen och har en grym utsikt över havet. Invändigt är den väldigt trendigt inredd och liknar med ett hippt ställe på söder. På vägen till restaurangen var det strålande sol men ändå rätt så kyligt i luften. Vi pratade om att det kändes som höstens första dag. Brr!

Och hur höstigt ser inte det här ut? Haha. Jag tog tartar till förrätt och pumpa på tre olika vis till varmrätt som såklart var en vegetarisk rätt. Supergott var allt och kombinerat med goda viner.

Nu är vi hemma i huset, och imorgon är det tillbaka till verkligheten för oss båda då semestern officiellt är över. Men har man ett jobb som man älskar känns det inte alls särskilt dumt. Jag är fylld av energi och ser fram emot att träffa alla mina härliga kollegor igen. Men nu ska jag ut och plocka lite äpplen i regnet och slänga ihop en äppelpaj till kvällsmyset.

Ha en skön kväll.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!