Reflektion och rosa flamingos

Även fast jag nyss blev varse om vad det egentligen betyder att ha flamingos hemma (läs här >> haha) så har jag inga planer på att låta dessa godingar till ”husdjur” här nedan flytta någon annanstans.

I dag när jag kom hem efter en middag med en av våra toastmasters Anna på Mälarpaviljongen så gick jag ner till bryggan. Fästmannen var iväg på festligheter med jobbet så jag passade på att ta lite tid för reflektion – utan varken scrollande på sociala medier eller en podd i öronen.

Behöver verkligen utrymme för fullständig tystnad då och då. Då tankarna får flöda fritt utan distraktion. Det fick jag i kväll under tiden solen gick ner och färgade vattnet rosa. Jamen hur fint? Nästan så man känner sig frälst efter sånna här solnedgångar. 🙂

I helgen väntar allt ifrån bröllop till midnattslopp och trädgårdsdop för lilla charmören Dante. Ser fram emot att springa en mil med mina grymma kollegor på Metro Mode på lördag kväll men kanske mest att fira loppet efteråt med en flaska bubbel. 😉

Känner vilket som en riktig weekend wibe redan så det här kan bli bra.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!