Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Spröda nachos med crème fraiche och löjrom

ÄNTLIGEN FREDAG – och första veckan efter semestern avklarad. Är skönt att vara tillbaka på jobbet och nu är det verkligen fullt fokus mot Fashion Week där vi kommer att ha en stor och maffig aktivering i år. Så kul det ska bli!

I helgen väntar en hel del festligheter för mig vilket jag ser fram emot. Tänkte titta in här och bjuda på ett superenkelt ”recept” på snacks bestående av salta och spröda nachos toppade med crème fraiche med lite majonäs i, samt en stor klick löjrom och finhackad rödlök.

Den här brickan serverade jag mig själv en kväll då mannen i huset var iväg på något efter jobbet. Skålade med ett glas bubblig äppeldryck och lyssnade på ett sommarprat. Jag har nog lyssnat på 90 % av alla sommarprat nu, (haha besatt).

Tycker hittills att hjärnforskaren Mouna Esmaeilzadeh, forskaren Max Tegmark, komikern Jonatan Unge samt musikern Uje Brandelius är bäst i år.

Dessa snacks passar i alla fall både till små bites till en fördrink samt att servera inför ett kvällsmys framför soffan tycker jag.

Jag blandar creme fraiche med majonäs och toppar som sagt med valfri löjrom och finhackad rödlök. Har jag lite gräslök på tomten så finhackar jag lite och strör över.

Självklart hängde min konstanta vapendragare Bellis med mig på altanen och blickade ut över skogen.

 

Du behöver:

Salta nachos (eller vanliga salta chips)

2,5 dl crème fraiche

1 dl majonäs

Löjrom

1 finhackad rödlök

 

Gör så här: 

Blanda samman crème fraiche med majonäs i en skål.

Ta fram chipsen och klicka på en bit av creme fraiche-smeten.

Finhacka rödlöken.

Toppa chipsen med löjrom och strö över rödlöken.

Servera direkt.

 

Ha en fantastiskt dag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!