2,5 vecka kvar till vi gifter oss i Frankrike(!!)

Tänk att den där sena, stökiga och sjukt blöta kvällen på Studio 54 på Söder 2010 skulle resultera i bröllop en vacker dag? Den 8 september gifter vi oss i Frankrike på ett riktigt slott omringade av alla våra närmsta vänner/familj och det känns nästan surrealistiskt.

Just nu är vi inne i en minst sagt intensiv slutperiod av planeringen då vi dagligen messar panikslaget om saker vi glömt eller måste lägga till på inköp och to do-listan, haha!

Som tur är har jag han här ovan, min för evigt trygga famn att krypa ihop vid om kvällarna. Som lugnar mig som ingen annan och alltid får mig att skatta åt småsaker som jag hakar upp mig på men som egentligen inte spelar någon roll.

I flera månader har Metros läsare (och Metro Modes såklart) kunnat haka på min bröllopsresa i artikelserien ”Vägen till vigseln”. Det har verkligen varit roligt och lärorikt att få lära sig så mycket själv om vad det faktiskt innebär att planera och genomföra ett drömbröllop. I vårt fall även ett destinationsbröllop i ett land där vi inte talar språket. 😉

I senaste artikeln listar jag punkterna att checka av när det är mindre än en månad kvar till vigseln >> 

Jag längtar så mycket efter att få bli fru till världens finaste kille som stått stadigt vid min sida i åtta år.

<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!