WOW! Vilken respons på vår Fashion Week-aktivering

Helt slut men helt lycklig ända in i själen efter veckan som varit. Jag har bloggat superdåligt (sorry för det) och inte ens hunnit bildbomba er från min fantastiska möhippa(!!) förra helgen som var allt jag kunde drömma om och lite till, ordnat av de personerna jag älskar allra mest.

Orsaken till det stavas kort och gott för Fashion Week Stockholm som vi på Metro mode andats och levt under veckan som varit. Vi har varit mediapartner till modeveckan och förutom att vi livesänt de flesta visningar till våra läsare har vi ställt till med storslagen fest på Berns, gjort ett exklusivt Metro mode-magasin som vi på redaktionen handutdelat i kombination med alkoholfri skumpa till människor på vägen till jobbet och mycket mer!

Från vår Metro Mode-fest på Berns i samarbete med grymma Hoss-tjejerna som hjälpte oss att ordna ett grymt event.

Har ni inte hunnit knipa ett ex av vårt magasin så kommer det här, med superentreprenören och modeprofilen Babba Rivera som cover. Hur snyggt? Vi fotade omslaget själva på Tegelbacken i Stockholm.

Jag hälsar läsarna välkommen till magasinet. 😉

Hela redaktionen hade sedan med sin höstlook och tipsade om stilsäkra köp.

Intervjun med Babba blev magisk.

Här är redaktionen redo att dela ut magasin och bubbel mitt på Norrmalmstorg.

Lyxigt, eller hur?

I går var vi på redaktionen riktigt pepp inför vår superstora aktivering under Fashion Night då vi stängde ner modeveckan med att ta med catwalken ut bakom stängda dörrar och ställa till med en egen modevisning med egna modeller som visade upp Ellos höstnyheter.

Jag var konferencier kvällen till ära och fick presentera hela kalaset som blev så galet lyckat. 😀 Förutom egen modevisning  hade vi livepodd med Babba Rivera, livestyling på scenen egna DJ:s och pop up stores med varumärkena Ellos, Under Your Skin och Lace Laboratory.

Livepodden kommer ni som inte var på plats självklart kunna lyssna på inom kort på metromode.se (eller någon av poddapparna). Så glad över att få ha ett jobb som jag älskar och ett team runt omkring mig som dagligen gör mina dagar!

Räkna med fler bilder inom kort.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!