Vass i vas

Det är likadant varje gång. Så fort jag ger mig själv utrymme för vila och bokar av exakt allt i kalendern – så kommer kreativiteten krypandes. När jag ligger där i soffan och tar djupa andetag och kollar upp i taket – så kommer det direkt tusen idéer till mig. Saker jag vill göra, känna, baka, smaka osv. 😉 Jag följde min  magkänsla som kom till mig efter två timmars soff-liggande och tog en joggingtur.

Väl tillbaka från löprundan gick jag ner till bryggan och plockade en bukett vass. Minst lika fint dekorera med som en av årets största inredningstrender som ni knappast kan ha missat på instagram (om ni följer inredningsprofiler i alla fall) – pampasgräs. Det används ofta som just dekorgräs i trädgårdar, och har på slutet florerat vansinnigt mycket i vaser på allt ifrån hyllor till vardagsrumsbord.

Det blev en vas med vass till ena gästrummet. Tycker det flyter in fint till de övriga naturnära färgerna och den grågröna väggen.

Det får bli dagens DIY-tips. Ut i naturen och plocka vass istället för att lägg pengar på dyrt pampasgräs. Håller betydligt längre än vanliga blommor dessutom. 😉

Nu säger min magkänsla åt mig att jag borde ta min lilla rumpa och placera den på altanen för att läsa lite i min nya bok Charmen med tarmen av Gulia Enders. Jag är helt införstådd i att den inte låter så spännande men det ÄR DEN verkligen. Älskar all ny forskning gällande kopplingen mellan vårt mående och det vi stoppar (och inte stoppar) i oss i magen. Så ett hett boktips om du är lika nördig som mig vad gällande kost (tarm, haha) och hälsa.

Ha en riktigt fin lördag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!