Min vigselring

Kom på att jag ännu inte visat upp min vigselring, så here you go! 😀

Ville komplettera min rätt så maffiga förlovningsring med någonting enkelt (men ändå glittrande) hehe. Valet föll på en väldigt smal vigselring med diamanter som täcker tre fjärdedelar av ringen. Vigselringen är också i gult guld och detta känns som en oslagbar kombo jag aldrig kommer att ledsna på – och som passar till allt.

Var länge inne på en mer spektakulär vigselring men är glad att jag inte valde det. Det hade känts lite ”för mycket” för min smak (bär typ aldrig smycken förutom ett halsband i övrigt). Men till min Longines-klocka i svart läder och guld blir detta en kombination jag förhoppningsvis vill bära hela livet.

Blir fortfarande helt lycklig i själen bara jag kollar ner på min hand och jag tror och hoppas att den känslan kommer hålla i sig länge – länge!

Jaja, nu ska jag storstäda huset och sedan garderoben med en eller två poddavsnitt av Framgångspodden i öronen. Har nämligen några avsnitt av lyssna i kapp. Grymt tips för dig som inte redan lyssnar.

Kram och hej

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!