Bästa MÅ BRA-tipset någonsin

Jag tänkte berätta om ett livshack som jag skulle påstå att alla redan vet om, men förvånansvärt få använder sig av i sin vardag.

Så här: Tänk om det fanns en juice du kunde dricka varje dag som kunde göra dig piggare, starkare, gladare, friskare samt mer fokuserad och stresstålig? Skulle du avvara en slant för att köpa och dricka den? Svaret hos de allra flesta är högst sannolikt JA(!)

Vet du vad? Den mirakeldrycken finns redan och kallas TRÄNING/FYSISK AKTIVITET och ger dig allt jag nämner ovan – i överflöd. Men det spelar ingen roll hur många studier som visar att träning förlänger våra liv och håller allt ifrån depression till hjärn och hjärt/kärlsjukdomar på avstånd. För ofta prioriterar vi ändå bort det med lättvindiga argument som ”jag har inte tid”… För har du på riktigt inte tid att ta hand om din kropp och hälsa nu – så behöver du högst troligt skapa tid för sjukdom längre fram.

Exempel ur verkliga livet. En natt med dålig sömn och jag är rätt förstörd. Två till tre dåliga nätter och jag har svårt att fungera. Så är det för många människor men samma sak gäller för fysisk aktivitet då det är (och alltid varit) lika naturligt för oss som att sova.

Mitt livshack när det kommer till träning är morgon eller lunchpass (främst lunch) och gör att jag alltid har kvällarna fria för annat. Vad som passar bäst för dig måste du prova dig fram till.

Och glöm inte att ALL fysisk akvariet räknas. Cykeln till jobbet, promenaden till vännen och svettiga 15-minuterspasset när du får en lucka i schemat. Jag tränar oftast väldigt korta men intensiva pass när jag inte springer och min kropp älskar det. Att få upp pulsen varje dag är mitt mål och det kan vissa dagar vara 20 armhävningar innan jag går och lägger mig.

Och innan du går vidare i livet (dvs lämnar min blogg) vill jag dela med mig av ett GRYMT lästips inom ämnet. Nämligen Hjärnstark av läkaren Anders Hansen som du klickar hem för 59 kronor här >> Vilket är väl investerade slantar som definitivt kommer att få dig att vilja röra på dig mer.

Bilden togs under lunchträningen i förrgår men fint träningsset från Svea och favoritskorna från Adidas. 

Lycka till kompis!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!