Min bröllopsfrisyr

Det finns så många SÅ FINA bröllopsfrisyrer jag hade kunnat valt. Men efter många om och men blev det en halvhårsuppsättning med inbakade flätor och ett gäng färska blommor fäst på ena flätan för mig – samt lockar.

I väntan på de ”riktiga bröllopsbilderna” som Martina jobbar och sliter med så fick jag denna av vår vän Oscar igår. Han var med innan vi hoppade in i helikoptern och här tycker jag att frisyren kommer fram väldigt fint.

Färgade håret i flera ljusa och mörka nyanser några veckor innan bröllopet och är väldigt nöjd med färgen. Blev enkelt och bohemiskt precis som jag ville ha det.

Älskar verkligen att följa andras bröllop på instagram (speciellt nu efter mitt eget då jag inte vill släppa känslan) och tycker Petra Tungården var så himla vacker i sin eleganta spetsdröm. De gifte sig också i Frankrike, fast på andra sidan och här kan du ta en titt på Petra och Marcus magiska bröllopshelg >>

Ha en fin kväll.

Stor kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Frisyr, klänning, ja allt var verkligen så stilfullt och fint, passade både dig och platsen ni gifte er på så väldigt bra? Vackraste bruden jag nånsin sett❤️

    Jean lundgren 2018-09-26 10:29:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!