Födelsedagssummering! Det bästa från året 30

Ibland känner jag att jag står och stampar, att ingenting kul händer och att livet bara går på rutin… Typisk svensk otacksam skulle man såklart också kunna säga. 😉

DÅ är det himla trevligt och behövligt att påminna sig själv om allt fantastiskt man faktiskt får äran (kan man säga så?) att få vara med om. Känner mig oerhört priviligerad och tacksam att få fylla 31 år. Inte nog med att alla inte får göra det så är jag frisk och kry. Är dessutom omringad av så fina människor. Som både ställer till med överraskningsfrukost, bjuder ut en på finlunch och skickar blombud till jobbet (som säger att man ska vara beredd på överraskningskväll från klockan 18:00)! 

Här tänkte jag lista höjdpunkter från året som passerat.

1. Livets 30-årsfest

Där vi hämtade alla gästerna på båt i stan och skeppade hem dem till Ekerö där det stod beach party på schemat med trerätters middag, paraplydrinkar och en MASSA fest.  Hade den roligaste kvällen i mitt liv!

 

2. Sprang mitt första maraton (och sedan två till)! 

Anmälde mig efter många om och men till min första mara som jag sedan sprang i Amsterdam i oktober 2017 vilket blev startskottet för en helt ny värld. Jag fann verkligen mig själv i långdistanslöpningen och håller as we speak på att boka in mitt fjärde lopp.

3. Bjöd med mamma till alperna 

Trots att hon aldrig hade stått på ett par skidor. Skämde bort henne med en mor och dotter-resa (vilket vi aldrig gjort tidigare) och hade de mysigaste dagarna någonsin. Ler bara av tanken på vår vecka i italienska Cervinia.

 

4. Besteg mitt livs första berg – Mount Kenya 

Fem nätter och sex dagar (varav tre nätter helt ensam på berget efter att Krister ha blivit höjdsjuk) krävdes för att nå toppen av Mount Kenya. Allt slit (och alla tårar) var då SÅ värt det och jag fick definitivt blodad tand. Fler berg ska bestigas i livet!

5. Åkte på mitt livs första safari

Och såg precis ALLA djur jag alltid drömt om. Bodde i tält och var ett med naturen under fem oförglömliga dagar.

6. Fick nytt jobb som ”Head Of Content” på Metro Media House

Fick en ny utmaning på jobbet som fick det att pirra i magen av förväntan att komma tillbaka till jobbet efter julledigheten.

7. Förlovade mig 

Min älskade kille sedan åtta år gick ner på knä efter en oförglömlig rundresa i Afrika som avslutades i Zanzibar, Tanzania. Vi bestämde genast datum för det kommande bröllopet. I september skulle vi gifta oss(!)

8. Upplevde Stockholms skärgård 

Tog kustskepparexamen och cruisade runt i skärgården och upplevde den ena pittoreska ön efter den andra.

 

9. Besökte Åland med bästa vännerna

Hade tidernas bästa vecka tillsammans med världens bästa vänner på Åland där vi åkte runt och upplevde den finska skärgården. Varje dag stod det en ny ö på schemat och vi hade verkligen livets dagar tillsammans.

 

 9. GIFTE MIG med mitt livs kärlek 

Lyckan var obeskrivlig och är det fortfarande, tre veckor efter de bästa dagarna i mitt liv – omringad av alla våra nära och kära i ett soligt Bretagne. I fyra dagar fick vi njuta av kärleken tillsammans och det glömmer jag aldrig.

Började dessutom blogga här på Metro Mode! Ja, blir året 31 i närheten av det året jag precis checkat av så blir jag mer än nöjd.

SÅ TUSEN TACK alla inblandade för allt ni dagligen ger mig. Tack även till livet för allt fint jag faktiskt får äran att vara med om. 

PUSS och kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vilket underbart år du har haft? Men så du har jobbat hårt för att göra och förverkliga allt också ? Dagarna i Cervins var fantastiska, tack för dom hjärtat❤️ Ha nu en fortsatt härlig fldelsedagskväll och ytterligare ett fantastiskt år❤️

    Jean lundgren 2018-09-27 22:01:49
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!