Bästa födesedagspresenten ever

Hej vänner!

Hoppas ni mår bra? Jag mår helt ok. I helgen var det dock väldigt glatt då jag ställde till med födelsedagsfest för familj, släkt och grannar hemma i huset.

Vi blev ca 30 pers i lördags och temat var franskt (som en förlängning på bröllopet).

Mycket för att vi hade kvar en massa franska viner och samtidigt ville visa bilder, klipp etc från bröllopet för våra grannar som inte var på plats i Bretagne.

Min numera man, som alltid ställer upp och hjälper till med allt möjligt inför alla mina kalas (jag har några stycken varje år). Som inte alls är lika glad som mig i att bjuda hem en massa folk, men som alltid fixar och trixar för att allt ska bli precis så som jag vill ha det.

Det är kärlek det. 

Ser somrigt ut på bilderna men det blåste rätt kallt alltså. Egentligen skulle vi hålla till nere på bryggan och ha all mat i båthuset, men det fick bli kalas inomhus istället. Med fördrink på altanen. Jag var nog den enda som skuttade runt i klänning – utan jacka, haha!

Hade dukat upp en massa charkuterier med bakade surdegsbaguetter samt röror som jag serverade med iskall champagne.

Efter välkomstminglet blev det cheesecake och tårta + ännu mer champagne. En fest helt i min smak med andra ord. Och ja, det står ”just married” på tårtan vilket såklart stämmer. Ca tre veckor som gifta i lördags. 😉

Till middag blev det boeuf bourgogne (recept kommer) med potatis, baguette, aioli och en massa franskt rödpang. SVINgott och mysigt blev det i kombination med en massa tända ljus och härligt sällskap.

Men nu till det viktigaste, rubriken. Jag gillar att ge presenter mycket mer än att få. Men i år fick jag den bästa någonsin. Nämligen en startplats på Lissabon Maraton den 14 oktober – alltså om mindre än TVÅ veckor (iiiihh).

Är väldigt spontan som person och älskar den här typen av överraskningar. Så mina vänner, jag hinner alltså checka av fyra maraton under loppet av ett år – med en dag till godo. 😀 Ja, fyy vad kul det här ska bli!

Och har ni tips på restauranger, sevärdheter etc i Lissabon så dela med er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du är grym ❤️ Både som festfixare och som idrottare ? En bra förebild för många ?

    Jean lundgren 2018-10-02 12:33:57
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!