Därför har jag skaffat mig en livscoach

Jag drivs oerhört mycket av personlig utveckling och har gjort det så länge jag kan minnas. Har sedan gymnasietiden fullkomligt slukat böcker inom ämnet och lyssnar dagligen på poddar som har med det att göra. Har i perioder av livet haft svårt att förstå vad själva meningen med livet är trots att jag tycker att det är fett kul att leva (…för det mesta) och kommit fram till att det som driver mitt liv framåt är kärlek, relationer och just personlig utveckling.

Att vara nyfiken, orädd och våga svänga in på nya spännande vägar längs livet är något som får mig att gå upp ur sängen varje morgon. Jag vill ta alla chanser till att växa som människa och detta är dessutom något jag aldrig kommer att behöva sluta med. Det går nämligen inte att bli för gammal för att sträva efter att fortsätta utvecklas som person, lära sig nya saker och på köpet få nya perspektiv och infallsvinklar.

Sedan en tid tillbaka har jag varit sugen på att testa just livscoachning. Så jag googlade helt enkelt runt och hamnade på Filippa Tjärnlunds hemsida och fastnade helt och hållet på hennes upplägg. Igår var jag på min första session på lunchen och nu är jag mer än pepp på vårt 6 månaders-upplägg där vi bland annat kommer att:

Öppna upp dörren till spiritualitet

Identifiera och släppa blockeringar & rädslor

Manifestera mål och drömmar

Rensa negativa tankemönster och börja använda attraktionslagen

Hitta balans 

Visst låter det spännande? En privat livscoach kostar en slant (rätt så stor slant varje månad) vilket fick mig att vela lite fram och tillbaka innan jag bestämde mig. Men jag väljer att se det hela som en investering i den viktigaste människan i mitt liv.

Har stort förtroende för Filippa som jag känner till sedan tidigare och delar hennes synsätt på många saker, inte minst över hur viktigt det är att vi lyssnar inåt och inte utåt – något jag gjort i stora delar av livet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!