Höströjning hemma i huset

Älskar sånna här höstdagar! När luften är krispig, himlen knallblå och solen skiner allt vad den kan.

Skuttade upp ur sängen i morse och har sedan dess både hunnit ta in alla utomhusmöbler, målat om de som behövde bättras på inför nästa sommar och tagit en lång springtur. I helgen har svärföräldrarna varit på besök från Uppsala, och vi blivit bortskämda med lagad trerätters med bubbel och vinpaket (he..he) varje kväll nere i deras lilla mysiga stuga. Vi har nämligen ett till litet hus på tomten på ca 50 kvadratmeter som både har kök, vardagsrum, toalett och två små sovrum.

Utöver att vi tagit in utomhusmöblerna har vi rensat lite i rabatter och gjort fint på tomten inför kallare tider.

Så  ”farmors stuga” på skylten är alltså huset jag pratar om ovan, där vi både spenderade fredag och lördagskvällen med Kristers föräldrar. Verkligen festligt att ”gå bort på middag” hemma hos sig själv. 😉

Bellis trivs verkligen med vädret just nu. Hennes päls är ju himla varm om sommaren så nu är hon piggare än någonsin och ska vara med exakt överallt. Framförallt varje gång jag tar fram kameran.

Dragit bort en massa ogräs i våra stenmurar och tagit in alla stenkrukor med buxboms som inte klarar vintern.

Bryggan ser SÅ tom ut men det vänjer man sig ganska snabbt vid. Biggaråträdet är så vackert just nu. Jag älskar trädet alla säsonger men på hösten livar det verkligen upp hela trädgården.

I dag tog vi sista fikan här nere på favoritstället längst ute på piren. Även våra flamingos fick flytta in i ladan.

Älskar känslan efter att man gjort något som man vet behöver göras nästan lika mycket som att stryka för en punkt på ”to do-listan”, haha! Om några helger ska båten även upp ur vattnet och då är verkligen sommarsäsongen officiellt över. Varje år ger detta mig en liten men malande klump i magen, men det orkar jag inte tänka på just nu… Hoppas på en snabb och snäll vinter.

Hoppas ni har en mysig söndag.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!