Helgens höjdpunkter – brunch, ramen och bubbel

Helgen har inte alls varit dum! Här listar jag höjdpunkterna.

Den här allén går till vårt hus och är så otroligt vacker just nu. Det är knallgult vart man än fäster blicken och jag kan inte få nog.

Alltså, hur fint?

Min rödhåriga lilla älskling flyter in fint i omgivningen här hemma just nu. Åh!

Även jag var orangeklädd gårdagen till ära. På väg till några vänner i stan för brunch.

Här tillsammans med min nära vän Lenas minsting Sigge. Han var så gosig igår och vi myste gärnet.

Det var Jonna som bjöd in till brunch och vi mumsade på allt från hemgjord paj med matig sallad, till scones med marmelad och färskost. Det toppades med nybakade kanelbullar och en kanna kaffe.

Under brunchen skrattade vi som vanligt så mycket att det rann tårar i ögonen och vi fick seriösa krämpor i magen, haha! Men det kännetecknar verkligen vår relation. Vi har så sjukt kul ihop och det räcker liksom med att någon säger ett ord för att vi andra ska brista ut i asgarv. Sånt älskar man ju.

Efter fem timmars brunch med ena kompisgänget var det dags för bubbel, Ramen-middag, rödpang och en massa pyssel framför brasan med ett annat. Det var min kompis Polis-Anna som stod för maten och det var ljuvligt gott och trevligt.

Vi spånade på resor vi vill checka av tillsammans och är riktigt sugen på att haka på Yogiakademin till Indien nu i vinter.

Ja, det var helgens höjdpunkter och det bästa av allt? Än är den inte över. Nu ska jag krypa ner framför tv:n och njuta av pannkakor med min man. Har jag sagt att söndagar är det bästa jag vet? Fullt fokus på mys och återhämtning.

Ta vara på dagen och må så gott.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!