VI VANN på InHouse-galan med WomanUp-podden

I går stod det gala på schemat med trerätters middag och en massa bubbel. Vi var nämligen nominerad i två kategorier i Sveriges största InHouse-gala och vet ni vad mina vänner? Vi kammade hem två pris! Brons i ”årets expo” för kampanjen #Varinteencouche och VINST i ”årets mest inkludernade kampanj” med WomanUp-podden.

Här är motiveringen till WomanUp-podden som jag varit programledare för under nästan två år nu:

”Vinnaren ger ordet till några av Sveriges mest inspirerande kvinnor och låter dem öppna upp om relevanta, intressanta, berörande ämnen utifrån självupplevda erfarenheter. Viktiga samtal blandas med experttips från poddens psykolog samt lyckas även samla in pengar till organisationen Kvinna till Kvinna. Det framgångsrika receptet skapade både rubriker och gjorde så att podden hamnade på flera topplistor. Metro Media House har lyckats skapa en relevant röst i bruset genom Woman Up Podden!”

Svårt att inte känna sig STOLT som en tupp. Stolt över vårt gäng som tillsammans skapat detta och stolt över att vi gör vad vi kan för att göra det här samhället vi lever i liite bättre.

SÅ HEJA oss för fy fan vad vi är bra! 😉

Och just det, HÄR HITTAR DU ALLA AVSNITT AV WOMANUP-PODDEN >>

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!