BILDBOMD från vår bröllopslokal

I dagarna har det landat flera tusen (yes, på riktigt) bilder från våra grymma bröllopsfotografer Martina och Wille, och herregud vad mycket fint det är. Man slängs verkligen tillbaka till bröllopet på en sekund – och återupplever alla härliga minnen när man scrollar igenom bilderna.

Har inte hunnit gå igenom alla (…än) men tänkte bjuda på en riktig bildbomd från vår bröllopslokal och visa hur vi dekorerade den.

Vi gifte oss alltså på vackra Chateau Du Grand Val i vackra Bretagne (om någon missat)! 😉

Efter utomhusvigsel i den pittoreska trädgården följt av mingel med champagnetorn och galletter var det dags att äntra festlokalen som vi hade pyntat i två hela dagar tillsammans med våra familjer innan gästerna kom.

Här är vår vackra festlokal med anor från 1400-talet som renoverats och rustats upp av de grymma slottsägarna.

Byggnaden är minst lika fin ute som inne.

Och längs alla väggar klättrar de färgglada rosor.

Vi specialbeställde tio meter långa blomsterdekorationerna till taket som vi kompletterade med vita, skira tyger som vi fästa i bjälkarna som böljande volanger.

Inte nog med att blommorna i taket var vackra så spred de en oerhört god doft av eucalyptus i festlokalen under hela kvällen.

Vi valde runda bord med vita dukar och stolar med vita överdrag vilket jag tycker blev väldigt enhetligt och fint.

Alla bord var dekorerade med samma blommor som jag hade i min bukett i ett stort arrangemang i mitten av varje bord.

Namnskylten bestod av en liten ”stubbe” med varje namn, och varje gäst fick en meny med beskrivning över alla fem rätter samt vinerna vi drack under kvällen. På insidan av menyn kunde gästerna läsa om ”vår kärlekshistoria”.

I mitten av varje bord fanns det ett litet häfte med beskrivning av alla gäster och vi hade även ställt ut engångskameror för gästerna att använda – och fånga små ögonblick under kvällen.

Här äntrar jag och min nyblivna man festen.

Och gästerna har hittat till sina platser.

Våra supergrymma toastmasters Anna och Martin hälsar alla välkomna.

Med säkerhetsgenomgång. 😉

Middagen blev en enda lång fest precis så som vi ville ha det.

När mörkret föll blev lokalen nästan bara snäppet mysigare.

Jamen ni ser ju!

Efter första efterrätten som bestod av lokala ostar från området var det dags för bröllopstårta och macarons ute i trädgården.

Vet inte hur många macarons vi åt under dagarna i Bretagne. Många i alla fall.

Bröllopstårtan hade smakerna nougat, hallon och mörk choklad och var den godaste jag ätit (gillar inte tråkig gräddtårta som inte smakar något)!

Efter tårtan var det först brudvals och sedan fest.

ÄLSKAR att våra toastmasters hade fixat espadrillos till alla tjejer lagom till festen.

Anna kände lite som så (har hon sagt) att om Meghan Markle erbjöd sina kvinnliga gäster festskor på bröllopsfesten så skulle väl Cassandra också göra det. Haha!

Sedan blev det livemusik, en massa DANS och diverse lysrör. Haha!

I rummet intill festlokalen hade vi en bar med en bartender som stod redo med allt ifrån fläderbellini till aperol spritz, mojito, bubbel, vin och öl till alla gäster hela kvällen.

Vickningen kom runt 1-tiden i form av brickor med lokala ostar, charkuterier, baguetter och röror. Franskt och supergott vilket gjorde att vi sedan kunde fortsätta festen till 05-snåret – mätta och belåtna. 😉

Ja, hade vi fått göra om allt igen hade vi gjort det precis likadant.

<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Fantastiska bilder? Känns nästan som jag är där igen? Tack för att ni gjorde ert bröllop till en fantastisk upplevelse inte bara för er utan för oss alla ? Helt underbara dagar hade vi alla ❤️

    Jean lundgren 2018-10-29 22:04:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!