Filmtips och varm choklad

I dag åkte jag hem ett par timmar tidigare från jobbet då febern kom tillbaka som slog till i helgen… Har därför jobbat av dagens to do-lista från soffan och ska nu sätta på en film och mysa till det med en stor kopp varm choklad.

Fullkomligt älskar film och checkar av i alla fall minst en – två stycken i veckan. Tänkte därför tipsa om några bra filmer jag sett på slutet – alla från 2018.

ADRIFT

En sann historia om överlevnad när ett ungt par ger sig ut på sitt livs äventyr som utvecklas till en mardröm. Shailene Woodley gör en grym huvudroll i filmen. SE DEN!

BILLIONAIRE BOYS CLUB 

Också en sann historia (love it) som handlar om en grupp rika killar i Los Angeles under början av 1980-talet som skapar en ”get-rich-quick”-bluff som till en början ser ut som en framgångssaga – men som snart visar sig är allt annat än det. SÅ sjuk men också SÅ intressant historia som visar baksidan av att drivas av titlar, status, pengar och makt.

DEN BLOMSTERTID NU KOMMER

En gammal ungdomsromans blossar upp mitt under en mystisk, kemisk attack som drabbar hela befolkningen. En fin kärlekshistoria varvas med en spänning och puls! Helt klart värd att se.

 Just det, inget film-mys utan något gott (i glaset eller skålen). Här bjuder jag därför på enkel varm choklad på pinne >>

Nu ska jag krya på mig.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!