Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DRÖMJOBBET – första intervjun

Hej finisar

SÅ pepp på tacos, något glas rött och en massa lösgodis i soffan framför någon bra film tillsammans med mannen i mitt liv och såklart våra älsklingar Bellis och Sori (hunden och katten).

Men innan jag tar helg vill jag såklart puffa för första intervjun i vår nya artikelserie som jag nämnde tidigare – DRÖMJOBBET!

Där lyfter vi personer från olika branscher som skapat sin drömtillvaro och låter dem dela med sig av sin personliga resa fram till i dag. Vilka misslyckanden har de checkat av längs vägen, hur tacklar de motgångar och finns det egentligen något utstakat framgångsrecept? Den här veckan delar brand managern Frida Larsson med sig av sina framgångsnycklar och tar med oss en dag på hennes jobb. Här kan du läsa den peppiga intervjun >> 

Tusen tack till Frida (yep, bilden ovan) som delade med sig av sin karriärsresa. Blir du sugen på att göra samma sak? Vi lyfter nämligen en person varje fredag. Dra då iväg ett mail till mig i helgen. 🙂

Ha en fin kväll och himla härlig helg.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!