Har du DRÖMJOBBET? Dela med dig!

Jag drivs av passion. Och har så länge jag kan minnas letat mig till yrken, projekt och människor där jag får högt till tak – och chansen att tänka och arbeta kreativt med det jag älskar. Just därför har jag under de senaste åren samlat på mig ett gäng olika drömjobb varav ett är det jag har just nu som innehållschef på ett av Sveriges största mediahus.

Självklart finns det inget jobb som är ”perfekt” eller där dåliga dagar inte kommer och går likt en berg och dalbana – men med det sagt så förtjänar vi alla att göra det som vi brinner för.

Det fina är att det aldrig är för sent och att vi kan ändra oss hur många gånger som helst längs vägen! Jag har ingen aning om vad jag gör om tio år och känner jag mig själv rätt kan jag lika gärna vara psykolog som kapten på en riktigt fet båt (hur roligt vore inte det?)!

Min svärmor hade en raketkarriär på Utrikesdepartementet när hon sa upp sig, sadlade om och startade ridskola 55 år gammal utan någon erfarenhet av det. Nu studerar hon till lärare och tar examen vid en ålder av 64. Hur häftigt? Jag blir i alla fall så inspirerad.

Nu är jag och vi på Metro Mode på jakt efter dig som vill berätta om ditt drömjobb och dela med dig av din resa. Med upp och ner, misslyckanden och succéer. Vi vill inspirera människor att våga följa sina drömmar, och våga söka eller skapa det där drömjobbet.

Varje vecka kommer vi lyfta ett drömjobb på Metromode.se. Så mejla [email protected] om just du vill vara med och dela med dig av din personliga karriärsresa. ? Hittills har jag blivit överöst med mail från er vilket så SÅ kul, fortsätt med det!

Foto: Unsplash 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Fin jumpsuit! Vart är den ifrån?

    Agnes 2018-11-25 23:54:09
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!