Tre mysiga favoriter i Stockholm

Helgen har varit fin och bestått av allt ifrån brunch till strosande längs djurgården, löprundor i skogen, trevliga middagar och en hel del hemmafix.

I går påbörjade vi projekt ”fixa köket” genom att börja måla väggarna. Snart ska vi även byta köksluckorna och smälla upp en köksö.

Det är ett riktigt kul projekt och det kommer självklart bilder längs vägen, men nu tänkte jag tipsa om tre Stockholms-pärlor att besöka om du inte redan gjort det.

Kickade igång lördagen med en härligare brunch på Berns med Krister, Chrille och Kaja. Kaja har bara några veckor kvar till beräknad födsel och vi längtar massor till vi får välkomna den lilla skatten till familjen.

Brunchen på Berns har allt man kan önska, men jag gillar sushi-avdelningen bäst samt det enorma dessertbordet(!) Det kostar en slant men helt klart värt det! Jag kompletterar ofta med ett glas bubbel vilket gör att brunchen känns extra festlig. Som tur är hade de även en massa alkoholfria alternativ så Kaja också kunde skåla in helgen med oss. 🙂

Efter brunchen gick jag och Krister en lång promenad på Djurgården. En riktig favorit där sedan många år tillbaka är Rosendals trädgård där många satt ute på trädgårdsserveringen trots att det var lite småkyligt.

Vi köpte med oss lite bröd från bageriet vilket var hur gott som helst.

Sedan gick vi vidare och hamnade på en annan riktig favorit på Djurgården – nämligen Skånska gruvan och Flickorna Helins café som kan vara mitt absoluta favoritcafé i hela Stockholm.

Finns inget bättre än deras bakverk en solig dag på uteserveringen som ni skymtar på bilden.

Har även ätit frukost där ett par gånger och de har också världens godaste smörgåsar. Ja en riktig pärla som verkligen är värt ett besök om du inte varit där.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!