Bra lunch i Stockholm

Nope, jag är ingen mästare på att ta med matlåda till jobbet utan det blir en hel del lunch ute. Allt som oftast tar jag med en matig sallad tillbaka till kontoret och äter med mina kollegor, men några gånger i veckan spenderas den utanför kontoret vilket jag tycker är jätteskönt. Miljöombyte är superviktigt för mig och det är även delvis därför jag gillar att lunchträna så mycket.

Jag sitter ju på Regeringsgatan om dagarna så tänkte tipsa om två grymma lunchtips i det området av Stockholm.

SNICKARBACKEN 7 – här har jag hängt mycket genom åren. De har supermysiga lokaler (mörka och murriga med tänka ljus året runt) och jättegod mat. Älskar deras sallader, smörgåsar och soppor. Deras bakverk är inte heller dumma, för att inte tala om frukosten.

ORANGE COUNTRY FOODS – Fräsch, nyttig och matig ”snabbmat” som verkligen faller mig i smaken. Jag går till Paradisets food court i Mood-gallerian då och då och tar alltid denna goding ovan som heter Surf´s Up.

Sashimi med massor av ingefära och chilidressing på en bädd av svart ris och sallad. Inte världens mysigaste lokal men SÅ gott. På sommaren kan du ta med dig din bowl och sätta dig i Humlegården strax intill.

Ha ni några bra lunchtips i det här området? HIT ME. Jag älskar att testa nya ställen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!