Så tillämpar jag attraktionslagen

Året var 2007 och jag bodde och levde mitt liv i Auckland, Nya Zeeland. En dag fick jag syn på en bok bland nyheterna i den lokala bokaffären som fångade min uppmärksamhet på en mille sekund.

Det kändes som att boken stod och väntade på mig i affären och jag tog den raka vägen till kassan. Väl hemma igen sträckläste jag The Secret på några timmar och började redan dagen därpå att tillämpa attraktionslagen som boken alltså handlar om.

Egentligen var inte attraktionslagen någonting helt främmande för mig 2007 då jag kunde känna igen mig i både tankesättet och handlingarna som boken uppmanade till.

Men en sak var avgörande för hur jag skulle leva resten av mitt liv från och med den dagen. Jag hade fått det det bekräftat. Vi attraherar allt i våra liv. Det bra och det dåliga. Det ljusa och det mörka samt alla människor i vår närhet – medvetet eller omedvetet och vare sig vi vill det eller inte. Det är inte konstigare än att vi får tillbaka det vi ger ut. Jag ser i dag på oss människor som gigantiska sändare och mottagare som attraherar situationer och personer på samma frekvens som vår egen.

Det kan låta lite läskigt om man inte känner att man har någon skön vibe just nu och känner sig lite nere, men är allmänt en väldigt skön sanning att anamma – då den låter dig ta ansvar för precis allt ditt liv. Består ditt liv att en massa saker du inte gillar eller vill ha kvar i ditt liv? Då behöver du byta frekvens.

Här listar jag fyra tips för dig som vill börja arbeta med attraktionslagen.

1. Kartlägg ditt liv och din vardag

Dela in ditt liv i ”tårtbitar” och reflektera kring varje tårtbit som till exempel kan vara jobb/karriär, familj, kärlek, vänner, hälsa/träning och ekonomi. Välj de tårtbitar du prioriterar i ditt liv och ge dem betyg samt kommentarer utifrån hur de ser ut idag. Gör sedan en till tårta med samma ämnen och reflektera kring hur du vill att de ska se ut. Behöver du prioritera bort någonting idag för att få plats med en helt ny tårtbit eller tar någon av bitarna upp all din tid och energi så att resten blir lidande? Det är exempel på frågor att ställa sig själv.

2. Vaska fram konkreta önskningar

Utifrån din kartläggning av ditt liv kommer du kanske fram till att du vill ha bättre vänskapsrelationer och att du skulle vilja resa mer och prioritera din hälsa i större utsträckning. Då behöver du formulera om dessa önskemål till väldigt konkreta mål. Ju mer specifika ju bättre. Attraktionslagen fungerar nämligen bäst när du verkligen vet vad du vill ha. Utifrån dina mål kan du redan idag börja ta till actions för att hjälpa attraktionslagen en bit på vägen. För även om du attraherar allt i ditt liv så behöver du samtidigt jobba för det.

3. Ask – believe – receive

Koden för att få mer av det du vill ha i livet och mindre av det du inte vill är att fråga universum om det. Tro att du är värdig det du frågar om, och att det kommer komma i din väg på ett eller annat sätt. Visualisera bilder där du tar emot dina önskningar och se situationer på hur det kommer att se ut och viktigast – känn in den härliga känslan!

4. Välj rätt frekvens 

Vibes speaks louder than words. Vill du byta frekvens på dina kraftfulla vibrationer som du sänder ut behöver du aktivt börja jobba med att justera frekvensen. För mig fungerar det bäst att välja glädje alla gånger då det är möjligt och hela tiden påminna mig själv om att jag får tillbaka det jag ger ut. Det hjälper också att vara tacksam för allt jag har i mitt liv och hjälpa och peppa människor i min närhet, då det får mig att må bra. Jag behöver även prioritera mig själv (tid med vänner/familj, träning, egentid etc) och ständigt utvecklas och lära mig nya saker. När du mår bra och känner flow är du på rätt väg. Ta reda på vad som fungerar för dig.

Foto: Unsplash

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!