24 timmar i London

Har jag checkat av i veckan på en bättre jobbresa. Metros ägare Custos har sitt huvudkontor där så både hunnit med en massa jobbmöten – samt fått uppleva London by night.

Har varit i London ett par gånger tidigare men aldrig varit ute i staden så det var kul att hoppa runt bland massa olika IT-ställen. För det kan man verkligen kalla de ställen vi gick till.

London myllrade av juldekorationer vart man än vände blicken och det var inte särskilt svårt att komma i julstämning.

Första stoppet under vår utekväll gick vi till superhajpade medlemsklubben Annabel´s som bland annat har världens mest instagrammade toalett. Ni kommer snart att förstå varför!

Och hade en så här maffig entré.

Insidan var precis som utsidan riktigt maxad.

Hur härligt tak? Jag älskar det(!)

Jaja, någon som är sugen på att titta in på världens mest fotograferade toalett??

Fotade ett av badrummen som gick helt i rosa och var täckt av marmor och läckra detaljer i alla hörn och kanter.

Vad sägs om ett tak helt klätt i rosor? 😉 På Annabel´s kan man både avnjuta goda drinkar, äta middag och slå klackarna i taket.

Vi gjorde det förstnämnda innan vi drog vidare till ett minst lika hajpat ställe för middag. Nämligen medlemsklubben Oswalds där det råder strikt fotoförbud (så ni får nöja er med en bild på utsidan).

På Oswalds är det ca 200 personer runt om i världen som sitter på ett exklusivt medlemsskap. Fancy? Skoja inte! Var i alla fall ljuvlig mat och dryck och det trevliga sällskapet gjorde att vi fick till en riktig toppenkväll på restaurangen innan vi gick vidare för kvällen.

Sist checkade vi av 5 Hertfood Street som också var en upplevelse i sig och bestod av en massa maxade rum på olika våningsplan där inget liknande det andra. Där dracks det skumpa för hela slanten.

Efter ett dygn i London landade jag i ett snötäckt Stockholm och vaknade upp till en magisk bakgård.

Ja, nu längtar man allt till julen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!