Klicka hem nyårsoutfiten

Varje onsdag tipsar jag ju som bekant om de senaste modetrenderna i tidningen Metro där jag har två egna sidor – och i dag tänkte jag påminna om att det är sista dagen att klicka hem nyårsoutfiten om den ska hinna komma i tid. Jag har därför listat prisvärda plagg under 500 kronor som både är stilsäkra och snälla mot plånboken. Win win med andra ord!

Vi är bortbjudna på nyårsfest hos några vänner här på Ekerö och jag har inte riktigt bestämt vad jag ska bära men känner jag mig rätt kommer det sluta med en liten festblåsa. Dumt att inte ta chansen och klä upp sig när man har möjlighet kan jag tycka. 😉

Här nedan kan du enkelt klicka hem alla plaggen!

Klänning längst upp till vänster – klick
Pumps med knytband – klick
Glitterbody – klick
Poloklänning – klick
Hängande örhängen – klick
Omlottsklänning – klick
Örhängen pluppar – klick
Pumps – klick
Glittertopp – klick
Höga glittriga byxor – klick

Hoppas du hittar något du gillar.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!