Mina nyårslöften inför 2019

Många tycker ju att det här med nyårslöften både är fjantigt och hetsigt… Jag håller verkligen inte med och har angett löften varenda år sedan jag var liten – och älskar det! Jag har mina mål inför året uppsatta i garderoben så att jag ser och registrerar dem varje dag.

Om jag vill förändra någonting i mitt liv så vet jag så väl att jag aktivt behöver börja göra. Och det är ingenting jag är rädd för utan snarare blir pepp av! Här nedan listar jag tre av mina mål/löften inför 2019.

Foto: Unsplash 

1. Jag ska springa ett ultramaraton

2018 blev året då jag gick från att springa millopp till fyra maraton under ett år – och fullständigt förälskade mig i långdistanslöpningen. 2019 blir året då jag vågar mig på mitt livs första ultramaraton. Om jag känner mig aningen nervös inför utmaningen? Svar: eehh ja… Om jag känner mig pepp på anmäla mig? Ännu mer JA!

 

2. Jag ska åka på en resa med fokus MIG

Förstå mig rätt. JagÄLSKAR att resa och upptäcka världen med min man, mina vänner och med min familj. Men under 2019 har jag bestämt mig för att åka på en resa med fokus på mig. Blir det till ett yogatempel i Indien eller vandrandes upp för basecamp på Mt Everest får bli till att se. Men en sak är säker, jag åker ensam och väljer resmål, boende och aktiviteter utifrån magkänsla och lust.

 

3. Jag ska prioritera min familj – i större utsträckning 

Som nybliven (och superstolt) faster till en liten skönhet kallad Ellie blir mitt tredje nyårslöfte att prioritera min grymma familj i större utsträckning. Både nykomlingen men också mina ”gamla” favoritmänniskor. Det kan handla om allt ifrån att åka hem till mitt älskade Norrland oftare men också en så liten grej som att plocka upp telefonen och ringa farmor och farfar. Jag är fullkomligt övertygad om att livet handlar om relationer och i mitt fall finns det ingenting som gör mig lyckligare än att få spendera tid med de jag älskar.

Har du några löften inför nya året?

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Du är otrolig! Du sätter upp dina mål- och genomför varenda ett? Är en inspiration för många och inte minst för mig. Året som gått har mesta tiden gått till arbete och nya projekt och så ska det inte vara,alltid!
  Så mina nyårslöften får bli:
  1. Strukturera arbetet så det finns tid,det ska finnas mycket tid för min älskade familj och vänner.
  2. Sluta skylla ifrån mig varför jag inte går ner i vikt! Se till att göra det!

  Jean lundgren 2018-12-28 10:38:45
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!