Nymålat vardagsrum

Hej finisar

Klockan 22:00 (jamen typ på pricken) dagen innan nyår bestämde vi oss för att måla om i vardagsrummet. Nu hade vi det såklart i tankarna då vi nyligen varit och köpt färg, men det skulle visa sig bli lite av en utmaning att hinna klart innan nyårsfirandet dagen efter.

Vi har haft en lingrön superfin tapet som jag verkligen älskat (och fått sååå många komplimanger för genom åren) på den stora väggen i vardagsrummet (resten är vit träpanel) sedan vi flyttade in för sju år sedan. Men vi har såklart lyckats ledsna på den med åren…

Men då vi alltid haft en massa mer akuta renoveringsprojekt att ta tag i hemma i huset så har tapeten fått sitta kvar. Tills nu!

Dagen innan nyår hann vi ta bort alla lister, spackla igen alla skruvhål, slipa dem samt måla ett första lager med grundfärg.

På självaste nyårsafton valde vi att göra en delad vägg med en mörkare grå nertill och en ljusare upptill och hann två omgångar färg i sista sekund innan vi skulle åka vidare och fira nyår. 😉

Så här ser det ut just nu. I mitten kommer det inom kort att fästas en skruvfri mässinglist som jag specialbeställt efter våra mått.

Tror att listen kommer att vara pricken över i:et och när vi ändå är igång och gör om lite invändigt så är jag nu på jakt efter ett nytt soffbord samt en superstor matta och lite annat smått och gott.

Har ni något tips på ett bord som skulle passa in hos oss så skriiiiiv. Hittar inget jag verkligen vill ha nämligen.

Samma ljusa grå nyans som vi har upptill i vardagsrummet kommer vi snart även ha på köksluckorna i köket då vi ska lämna in dem till ett företag som ska hjälpa oss att förvandla dem ”till nya”. De är ca sex år gamla nu så det ska bli superspännande med en ny färg.

Jag älskar verkligen att göra om hemma och byter inredningsstil ungefär vartannat år, haha. Fler bilder kommer längs vägen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!