Helgen this far

Hej på er

Här hemma kickades helgen igång rätt så sent igår efter en lång arbetsdag där jag som tur är fick undan en massa to dos. Vid 19-tiden var mannen fortfarande på gymmet så jag satte igång och började måla vår platsbyggda tv-möbel/bokhylla som Krister snickrat ihop. Den målade jag i samma färg som väggen vilket blev riktigt snyggt.

Lyssnade på Framgångspodden (där Martin Schibbye gäster – sjuukt bra) och hade det riktigt mysigt i min ensamhet. Älskar verkligen att fixa och trixa i hemmet. Göra om, renovera, rusta upp och göra fint. För mig är det nästa terapeutiskt att ha att göra.

En annan sak som jag insett med åren är väldigt viktigt för mitt välmående är att ha det fint runt omkring mig. Inte bara rent och städat utan även fint – även om det är väldigt personligt då det kommer till tycke och smak. Är helt inne på feng shui, harmoniska färger och naturmaterial just nu.

I dag har jag både hunnit med en härlig springrunda i skogen (mår alltid bäst när jag får starta helgen med att springa) och har sedan hunnit ställa till med tapasbrunch för min kära vän Emma som fyller år på tisdag.

Vi ska fira med middag nästa helg men ville skämma bort henne lite extra med paket, bubbel och såklart kalashatt. 😉

Det serverades nachos med hemgjord guacamole och salsa, ägghalvor, olika sorters lax, hemgjord aioli, charkuterier och lite annat smått och gott. Vi badade och myste järnet i solen medan vi uppdaterade om precis allt sedan sist.

Nu ska jag måla ett andra lager på tv-möbeln och sedan se om jag hittar något tv-bord på mellandagsrean. Det vore himla trevligt att spara en slant om det finns något fint till nedsatt pris. I kväll ska jag och Krister på restaurang.

Ha en mysig lördagskväll.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!