Veckans utmaning – intryckssanera

Testa att aktivt rensa bort allt sånt som får dig att må dåligt eller stör din koncentrationsförmåga i veckan – det tänker jag göra! Jag hörde ordet intryckssannera första gången i veckan och tycker att det är genialiskt.

Varje vecka under hela 2019 (yes, gillar att göra saker ordentligt när jag gör dem) kommer jag att bjuda på en utmaning här på bloggen som du väldigt gärna får haka på.

Det kan vara litet som stort och ibland sträcka sig över flera veckor. Jag vill helt enkelt utmana mig själv att testa nya saker och vägar framåt men också ifrågasätta invanda tankar och mönster jag har med mig sedan tidigare. Det, på ett lättsamt, roligt och utmanande sätt.

Varje söndag kommer dessa utmaningar att presenteras och varje måndag går startskottet för kommande ”veckans utmaning”.

Veckans utmaning är så enkel som den inledande meningen i det här inlägget – men ändå så svår. För mig handlar det om att aktivt avfölja en del konton på sociala medier (som med handen på hjärtat bara ger mig ångest) men även ta bort pushnotiser från telefoner och undvika negativa nyheter i den mån det går. Jag ska dra ner på skämtiden och hålla mig ifrån människor som klagar (utan att göra något åt saken) och försöka att själv inte göra det. Vad det innebär för dig är såklart personligt.

Tänk såhär: De intryck du blir översköljd med varje dag/vecka som ger dig dålig känsla i magen ska rensas bort ur ditt liv och från din vardag. Känn efter så hittar du svaret.

Nästa söndag kör jag en utvärdering och vill gärna höra om du upplevde någon skillnad.

Stor kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!