Pirrigt med nya köksluckor

Nu har vi lämnat in våra köksluckor på omlackering för ny färg och jag är verkligen osäker på val av färg in i det sista… Vi var överens om ett grått kök men absolut inte vilken typ av gråfärg – vilket skulle visa sig vara så mycket svårare än vad jag trodde att välja.

På Instagram la ja ut en omröstning på om vi skulle välja ljusgrå eller mörkgrå luckor och det blev på riktigt typ 50/50. Haha, ångest när man behöver smakråd(!)

På slutet var vi inne på dessa tre färger och då frågade jag rakt ut vilken som var finast. Fick ca 20 svar och ALLA skrev mittenfärgen (förutom två som skrev mitten och den ljusaste). Och har man så grymt kontaktnät som jag har bör man väl lyssna på dem, tänker jag. Sagt och gjort så är nu våra köksluckor inlämnade och vi får tillbaka dem om en vecka.

NU har jag självklart börjat vela över om färgen i fråga är för mörk. Om det kommer bli lite deppigt och om en ljus grå skulle upplevt lättare och mer harmoniskt. Haha, orkar inte!

Jaja, resultat kommer så fort luckorna är på plats igen. Det roligaste just nu, vi ska även smälla upp en köksö och planeringen inför den är i full gång.

Kram på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!