Helgens bästa – yoga, meditation och vänner

I lördags vaknade jag upp av ett meddelande från min grymma och inspirerande livscoach Filippa Tjärnlund där det stod ”Hitta tid för återhämtning och vila idag – ingenting är viktigare”. Hon vet vilket tempo jag haft på slutet och har gett mig värdefulla insikter i hur jag ska tänka och prioritera i mitt liv för att må så bra som möjligt.

Tog en lång promenad med Bellis och åt mysfrukost med min fina man. Brast ut i gråt under ett par intensiva minuter (för ingenting?) och packade sedan ihop en yogaväska och drog till stan.

Mötte upp bästa Jenny för att tillsammans med grymma Jennie Liljefors på Altromondo Yoga finna intuitionen för 2019 under två timmar. I vanliga fall kommer intuitionen/svaren väldigt enkelt till mig när jag yogar och mediterar men jag insåg att mitt inre väsen vill vägleda mig, men har svårt att göra det på grund av att jag sedan en tid tillbaka sökt svaren utåt.

Efter yogan och meditationen tog vi en lång promenad och lunchade innan jag skulle skynda vidare till helgens nästa nedslag vilket var middag och drinkar på Boquerian tillsammans med ett gäng favoriter.

Bland annat min fina kollega och vän Ellie och Emma (som var och brunchade hos mig förra helgen ni vet).

Kom hem runt 2-tiden och har därför varit lite sliten till morgonen. I dag är planen att springa en lång tur, läsa bok, städa och sedan laga en god middag med min man – samt kramas så mycket som jag bara kan med djuren.

Hoppas ni får en mysig söndag.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!