Köpt vår drömyacht

Efter att ha köpt, renoverat och sålt fyra båtar började vi drömma om DEN båten i sommar. En dag dök annonsen upp med den finaste båten vi sett och sedan dess har det gått snabbt – men samtidigt väldigt långsamt på ett sätt då affären både varit lång och utdragen…

Det känns fortfarande lite overkligt (iiiiih) men i förrgår skrevs de sista papperna i Italien och i maj hämtar vi hem vårt nya ”sommarhem” i Neapel.

Och även fast jag är väldigt övertygad om att materiella ting inte kan göra en lycklig så är jag beredd att ändra mig i och med denna skönhet. 😉 Haha, nej men självklart är det upplevelserna tillsammans med de vi älskar vi ser fram emot.

I början av maj är planen att köra båten från Italien till Malta vilket kommer att vara en upplevelse för livet då vi aldrig hade kunnat få den chansen annars. Det känns såklart extra kul nu när vi båda är examinerade fartygsbefäl. 😉 Sedan ska båten skeppas hem till Stockholm.

Det är faktiskt exakt båten på bilderna ovan som vi köpt då det finns bara en som ser exakt ut så i hela världen, då Rio Yachts har som grej att ta fram unika båtar för hand.

Jaja, vill ni kolla in i båten?? 😀 Den har tre stora sovrum och ett litet samt två toaletter och fullstort kök. Här kan du kika på massa bilder via Boatmaginternational.

Foto: Boatmaginternational 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Stort Grattis till köpet fina Du!
  Vilken drömbåt!
  Så fint och stort när drömmar formas och sen blir verklighet – det är verkligen en del av livets stora magi 🙂
  Ha en fin helg!
  Kram <3

  Karolina Lilja 2019-01-25 14:14:54
  Svara
 • Grattis ? En verklig dröm ni köpt och det är ni värda ❤️ Så mycket och så hårt som ni jobbat för att kunna förverkliga den drömmen? Ett bevis att hårt arbete och mål i livet lönar sig??✨??

  Jean lundgren 2019-01-25 08:33:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!