Vårens nyckeltrender

Flerfärgade plagg, spännande djurmönster, skinn från topp till tå och en uppdaterad version av den gamla klassiska fiskehatten (och hattar överlag) är några av trenderna vi ser fram emot att haka på i vår.

I dagens Metro listar jag dem vi vaskat fram genom att supa inspiration från catwalk och street style från pågående modeveckor runt om i världen. I dag avslutades Stockholms modevecka som visar nyheter inför AW 19 och här kan ni kika på vad vi har att se fram emot. 🙂

Jobbar dygnet om just nu menTRIVS med det då det händer så mycket kul att det inte går att ta in hos oss på Metro Mode. Längtar så mycket tills jag får dela med mig av alla våra nyheter inför 2019. Ni kommer nämligen att gilla det. 😉

Ikväll slänger jag in ett grymt recept på den godaste pajen i hela världen – key lime pie här på bloggen så håll utkik.

Stor kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Kram till dig också. Älskar Woman up podden och alla tips och idéer som ni delar med er till oss som inte har kollen själv gällande både modet och annat?

    Jean 2019-02-07 22:51:08
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!