Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Raw brownie med krämig kokosgrädde

Hej finisar

Hoppas ni mår bra? Har SÅ mycket som händer just nu inom alla områden av livet och kommer snart berätta mer om det. Tills dess tänkte jag bjuda på dessa ljuvliga små brownies toppade med kokosgrädde.

Jag är helt inne på raw bakverk just nu och tycker att de är ett perfekt alternativ som mellis eller till kvällsmyset.  

Dessa är gjorda av en cashewbas som blandas med dadlar, kakao, chokladproteinpulver och havregryn.

Pricken över i:et får du med hjälp av vispad kokosgrädde (frys grädden 20 minuter innan och häll bort överflödigt vatten innan du vispad den för bäst resultat).

Du behöver:

2 dl cashewnötter
2 dl havregryn
8-10 kärnfria dadlar
1 msk kakao
1 skopa chokladproteinpulver

 

Gör så här: 

1. Mixa cashewnötterna till ett mjöl med stavmixer.

2. Mixa även igenom havregrynen. Rör samma med nötmixen.

3. Lägg ner dadlar (utan kärnor), kakao och chokladproteinpulver och kör allt ytterligare med stavmixern tills en jämn smet bildats.

4. Skär i fyrkanter, vispa grädde och toppa med det.

 

Lycka till!

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!