Heej
Tänkte titta in här och bjussa på ett recept som jag gjort X antal gånger genom åren och är precis lika enkelt som det låter – nämligen nutellabrownies på två ingredienser.
För ibland är saker och ting faktiskt för bra för att vara sann och dit klassas definitivt denna krämiga brownie. Toppa med ett lager färsk hasselnötskräm på dina färdiggräddade brownies för extra mums! 🙂
Du behöver:
4 ägg
1 stor burk hasselnötskräm (ca 400 g)
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa äggen i ca 7-10 minuter med elvisp eller i bakmaskin.
3. Kör hasselnötskrämen i en skål i micron i ca 1 min på max. Häll sedan försiktigt ner i äggen och blanda samman allt väl.
4. Häll upp smeten i ugnsäker form klädd med bakplåtspapper .
5. Baka i ugnen ca 30 minuter tills dina brownies fått rätt konsistens.
6. Toppa eventuellt med ett lager färsk hasselnötskräm när de svalnat.
Servering: Servera dina brownies med en klick grädde eller lite vaniljglass för bästa smakupplevelse.
Tips på smaksättning: Nötter av alla dess slag passar superbra att addera i smeten. Gott är det att toppa det färska lagret med hasselnötskräm med färska bär eller skivad banan.
Ha en härlig kväll.
Kram
Foto: Unsplash