Vart tog våren vägen?

I går var det strålande sol, knallblå himmel och sån vårkänsla i Stockholm. Idag möttes vi av detta när vi vaknade? Jag blev så besviken och Bellis likaså. Trots det tog vi oss ut på en långpromenad i det snöblandade regnet medan Krister lagade frukost åt oss. Han är lite risig just nu och har både dragit på sig feber och halsont.

Väl hemma igen gosade vi ner oss i soffan och såg klart på serien ”Dirty John” som är baserad på en verklig historia om en man som utger sig för att vara något han verkligen inte är när han dejtar en kvinna som han sedan blir tillsammans med.

Affärskvinnan Debra Newells liv slås i spillror när hon blir kär i bedragaren John och faller för hans lögner och manipulation.

Serien var grym och direkt efter att vi tittat klart på sista avsnittet så hittade vi en dokumentär med samma namn där man fick se de riktiga karaktärerna i dramat som utspelade sig i serien. SÅ Intressant och något jag verkligen rekommenderar att se (både serien och dokumentären).

Efter frukost och seriemaraton har jag hunnit städa och fixa i huset samt checkat av ytterligare ett långdistanspass i helgen. Nu är det bara lite drygt tre månader kvar till mitt livs första ultramaraton (Ecotrail Stockholm 8 mil) och jag har lite smått panik över att inte få in tillräckligt många mil i benen varje vecka… Jag vet att jag måste öka distansen rejält och och det är NU.

Att anmäla sig till ett lopp och ställa sig på startlinjen är såklart superenkelt – att få till träningen som lägger grunden för att man klarar av utmaningen och inte skadar sig på vägen (eller under själva loppet) så mycket svårare. Jag vet att ett ultramaraton är en otrolig påfrestning på kroppen och jag behöver verkligen börja prioritera träningen mer nu.

Kram

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Finns inget du inte klarar när du bestämt dig❤️??✨

    Jean 2019-03-03 21:18:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!