Veckans utmaning: vegetarisk kost i 14 dagar

Förra ”veckans utmaning” här på bloggen föll bort från bloggen då jag inte riktigt hann med mig själv och i stort sett bodde på jobbet (något jag inte rekommenderar). 😉

Den här söndagen har jag bestämt mig för att kommande två veckors utmaning ska vara något jag velat testa länge men inte prioriterat tillräckligt för att få till – nämligen att äta vegetariskt i 14 dagar. 

Nu äter jag inte överdrivet mycket kött annars heller men en hel del fisk och skaldjur varje vecka. Nu vill jag utesluta alla typer av kött för att se hur det påverkar min kropp och mitt mående. Se om jag känner någon skillnad helt enkelt. Samtidigt vill jag få en anledning till att testa mig fram i köket genom att laga vegetariska rätter och kanske hitta lite nya favoriter. 🙂 Att det dessutom är bra ur ett klimatperspektiv känns bara toppen!

Detta kommer inte bli världens svåraste utmaning för mig men känns ändå intressant på många sätt att testa för att sedan utvärdera. Först tänkte jag om jag skulle testa att äta vegansk kost då jag ändå inte dricker mjölk eller äter överdrivet mycket mjölkprodukter (typ bara ost) men jag har bestämt mig för att jag inte alltid behöver välja den ”svåraste” utmaningen när det går att välja, haha.

Vill du haka på utmaningen med vegetarisk kost under 14 dagar så är du varmt välkommen att göra det.

I kväll blir det hallomiburgare här hemma iaf. 🙂

Stor kram

Foto: Unsplash 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej. Vore kul med updates om hur veckans/veckornas utmaning gått ?

  Johanna 2019-03-08 09:51:49
  Svara
 • Åh, kolla jätte gärna på min blogg – sök vegetariskt!
  En hel del familjefavoriter ?
  Är inte vegetarian men äter vegetariskt minst 3ggr i veckan ??

  Sofia 2019-03-04 17:44:43 http://www.sofiabakar.com
  Svara
 • Jag hänger på ;)!! Grymt ju, du kommer älska det <3

  Jenny Sunding 2019-03-03 21:16:08
  Svara
 • Spännande och känns jättesvårt men jag hänger på??

  Jean 2019-03-03 21:15:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!